Salg og montering af skolepedaler

Hos JG Cartec har vi mange års erfaring i køreskoleservice. Vi er eksperter i montering af skolevognsudstyr – det være sig ekstra spejle, CT udstyr eller bare et tagskilt til skolebilen.

Vi ligger inde med et stort udvalg af det mest gængse udstyr til køreskolebiler, lige fra skolevogn skilt til Mechtronic speedometer.

Skolepedaler

JG Cartec sælger og monterer skolepedaler til køreskolebiler. Vi sælger Veigel skolepedaler, der er kendt for kvalitet og holdbarhed. Prisen for montering af pedaler i skolevogn varierer fra mærke til mærke. På denne side finder du links til priser på montering af skolepedaler:

Montering af pedaler i skolevogne – prisoversigt

Ekstra spejle til skolevogn

Indvendigt kørelærerspejl

Din skolevogn skal bl.a. være udstyret med flere ekstra spejle.

  1. Et bakspejl til kørelæreren, som man også kalder et indvendigt kørelærerspejl. Du kan få både et kørelærerspejl med og uden antiblænd. Når man har elever i både de tidlige morgentimer og anbefaler vi så absolut at montere spejle med antiblænd.
    1. Det indvendige kørelærerspejl fås også med indbygget hastighedsmåler – JG Cartec sælger og monterer både CT bakspejl med speedometer og Mechtronics bakspejl med speedometer.
    2. Et spionspejl monteres indvendigt i skolebilen, så du kan se elevens ansigt.
    3. I højre side af skolevognen skal der også monteres et ekstra udvendigt sidespejl. Vi anbefaler at man også monterer et ekstra udvendigt sidespejl på bilen venstre side. De udvendige sidespejle fås i standard eller stor.

 Saml funktionerne med et CT eller Mechtronic bakspejl

Din skolevogn skal også være udstyret med horntryk – det er en (ekstra) kontakt, der kan aktivere bilens horn. Der skal også være kontrollamper for blinklys, så man kan se, at føreren har aktiveret blinklyset korrekt. Har man ikke frit udsyn til speedometeret fra passagersiden skal der også monteres et ekstra speedometer. Men med et CT eller et Mechtronic bakspejl samler man disse funktioner i et. De elektroniske bakspejle giver overblik over alle de nødvendige funktioner på et sted.

Du kan finder en liste over priser på alt vores skolevognsudstyr og montering af det på denne side: Udstyr og montering

Kontakt JG Cartec

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder